Pécsi Tudományegyetem

Egyetemi Levéltár

 

 

Önéletrajz - Ruprech Judit

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Ruprech Judit szakmai önéletrajz

1987. augusztus 5-én születtem Pécsett. Középiskolai tanulmányaimat az Apáczai Csere János Nevelési és Általános Művelődési Központ Gimnázium és szakközépiskolában végeztem, angol két tanítási nyelvű osztályban. 2006-ban, érettségimmel felsőfokú nyelvvizsgát szereztem angol nyelvből.

2006-2011-ben a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának történelem szakos hallgatója voltam, a mesterképzést középkor szakirányon folytattam. 2007-2009-ben a Klasszika Filológia tanszéken Latin minor szakot végeztem.

2010. január – 2011. június közt hallgató titkára voltam a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsának.  Itt lehetőségem nyílt tapasztalatot szerezni a konferenciaszervezés és lebonyolítás területén. Adminisztratív feladataim mellett a TDK honlap frissítésével és karbantartásával is foglalkoztam, fotódokumentációkat készítettem.

2010. szeptember – 2011. június közt demonstrátorként működtem az egyetem Középkori és Koraújkori Történeti Tanszékén. Feladataim közé tartozott az oktatók munkájának segítése, adminisztráció, konferenciaszervezés, tanszéki rendezvények fotózása.

2013-ban középfokú nyelvvizsgát tettem francia nyelvből.

2012 októbere és 2014 márciusa közt elvégeztem egy Alkalmazott Grafikus OKJ-s tanfolyamot, alkalmazott grafikus szakképesítést szerezve.

2013. októberétől vagyok az Egyetemi Levéltár alkalmazásában mint segédlevéltáros, kutatótermi felügyelő. E feladataim mellett a levéltár grafikai anyagainak tervezésével, imázsfotók készítésével és konferenciáink dokumentálásával is foglalkozom.

 

You shall not pass!